2015-11-16 02:34:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Öntsön tiszta vizet a pohárba

Napi horoszkóp november 16-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Kos jegyében álló Uránusz kellemetlenül kapcsolódik a Plutohoz. Ebben az időszakban fontos, hogy ne helyezze még saját magát is nyomás alá, hanem vegye fel ennek a megújulási folyamatnak a rezgéseit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold arra figyelmezteti, hogy vegye komolyabban a hivatását és a céljait, valamint figyeljen jobban a szüleire és a párja szüleire is. Ha konfliktusos a viszonyuk, fontos lenne rendezni a vitákat, mielőtt elmérgesedik a helyzet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az ön 11. sorsterületére került, ez a vágyak, a remények, az ajándékok és a másodszülöttek területe. Az álmai teljesülnek, és ha az a vágya, hogy legyen gyermeke, most azt is megadják önnek a csillagok.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a párkapcsolatokat jelző területen áll a horoszkópjában, erre kellene most több figyelmet fordítania. Muszáj felfrissíteni és új alapokra helyezni a viszonyukat, „gyomlálja ki" a régi szokásokat, és koncentráljon a kapcsolat megújítására.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma különösen az akaraterejével fog kitűnni. Mint mindig, most is küzd valamiért, és a munkájának meg is lesz az eredménye.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha a partnere nem látnok, akkor itt lenne az ideje, hogy megossza vele a gondolatait. Öntsön tiszta vizet a pohárba, és mondja el neki, hogy min szeretne változtatni. Mielőtt másokat kritizálna apróságok miatt, előbb nézzen magába!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Érzelmi mélyrepülése nemcsak mások barátságtalanságából, szeretetlenségéből vagy rosszindulatából származik, hanem abból is, hogy ön bizalmatlan és gyanakvó azokkal szemben, akik szeretik. Ne mondjon le a boldogságról!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz az ön anyagi javakat jelző sorsterületén halad át: most nemcsak a tulajdoni viszonyok kerülnek előtérbe, de az önértékelése és a munkaerőpiaci értéke is. A jelszava legyen a mai napon a józanság!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma az otthona körül adódhat probléma, vagy az ingatlanával, vagy valamelyik családtagjával kapcsolatban. A csillagok arra figyelmeztetik, hogy ha szeretné, hogy elismerjék, akkor képezze, fejlessze magát.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold együtt áll a Plutoval. A napokban biztosan új emberek lépnek be az életébe, a kérdés csak az, hogy segítő szándékkal jönnek, vagy csak még bonyolultabbá teszik az életét...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A nap legfontosabb területei: munka, betegség, táplálkozás, szolgálat, alkalmazottak, szokások. A bolygók arra hívják, hogy ezekkel a fogalmakkal, feladatokkal foglalkozzon. Ha ön Szűz aszcendensű, különösen alapos lesz ma.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz a Halak jegyében áll. Talán még nem hallott róla, hogy ez a bolygó a narkotikumok, az illékony anyagok és a kőolajszármazékok bolygója is, ezért ezekre a dolgokra különösen érzékeny minden Halak szülött. Kerülnie kellene az alkoholfogyasztást és a dohányzást...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: